Κτιριακές Εγκαταστάσεις Ομίλου

Κτιριακές Εγκαταστάσεις Ομίλου

Οι Εγκαταστάσεις του Ομίλου μας

Ο Όμιλος μας στεγάζεται σε εγκαταστάσεις που συνολικά καταλαμβάνουν χώρο 1500τ.μ.

 

Στην Αθήνα, στην οδό Πανεπιστημίου 58, σε ιδιόκτητο χώρο 550τ.μ. και σε τρείς (3) ορόφους, βρίσκεται το Εκπαιδευτικό Κέντρο του Ομίλου μας.

Στην οδό Πειραιώς 4, στο κέντρο της Αθήνας, βρίσκονται 350τ.μ. ιδιόκτητων εγκαταστάσεων όπου στεγάζονται οι διευθύνσεις & τμήματα του Ομίλου.

Στην οδό Πειραιώς 4, στο κέντρο της Αθήνας, όπου στεγάζονται οι οικονομικές υπηρεσίες καθώς και σημαντικά τμήματα του ομίλου.

Επί της οδού Ευελπίδων 81Α, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Διοίκησης και οι νομικές υπηρεσίες του Ομίλου

Αίθουσες Διδασκαλίας, Εκπαιδευτικό Κέντρο  Αθήνα

Στις σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας των εκπαιδευτικών μας κέντρων, έχουν υλοποιηθεί από το 1989 μέχρι και σήμερα, χιλιάδες εκπαιδευτικά προγράμματα με συμμετοχή στελεχών εταιρειών Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συμβούλων επιχειρήσεων κλπ.

Φωτογραφίες από Σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν στις Αίθουσες Διδασκαλίας του Ομίλου MF Οικονομοτεχνική

Τα εκπαιδευτικά κέντρα του Ομίλου μας, διαθέτουν άνετους χώρους διαλλείματος, προσφέροντας σε όλους τους συμμετέχοντες στιγμές χαλάρωσης για συζητήσεις καθώς και τα πιο ποιοτικά coffee break.

Φωτογραφίες από το αίθριο του Εκπαιδευτικού Κέντρου Αθήνας

Οι αίθουσες εκπαίδευσης, το meeting room καθώς και τα ειδικά γραφεία συναντήσεων των Εκπαιδευτικών μας Κέντρων, αποτελούν επιλογή αρκετών επιχειρήσεων για τις συναντήσεις τους, για τις ενημερώσεις και εκπαιδεύσεις των εργαζομένων τους αλλά και για το κλείσιμο πετυχημένων συμφωνιών.

Φωτογραφίες από τον χώρο υποδοχής του εκπαιδευτικού κέντρου Αθήνας

Είμαστε επίσης σε θέση να καλύψουμε άμεσα τις εκπαιδευτικές ανάγκες για την υλοποίηση οποιουδήποτε επιμορφωτικού προγράμματος, στο εκπαιδευτικό μας κέντρο και παρέχονται ο πιο σύγχρονος μηχανολογικός και οπτικοακουστικός εξοπλισμός καθώς και γραμματειακή υποστήριξη.