Οραμα – Αποστολή

Οραμα – Αποστολή

Οραμα και Στόχοι

Όραμα κάθε εταιρείας που σέβεται τον εαυτό της είναι να μπορεί να προσαρμοσθεί άμεσα σε κάθε αλλαγή και μετεξέλιξη του Διεθνούς Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος, έτσι και εμείς δραστηριοποιούμενοι επιχειρηματικά μέσα στην ενοποιημένη Ευρωπαϊκή αγορά αλλά και το ευρύτερο Διεθνές περιβάλλον, βρισκόμαστε σε μια συνεχή διαδικασία διαφοροποιήσεων και προσαρμογών, τόσο λόγω οικονομικών συγκυριών όσο και λόγω των ευρύτερων πολιτικών, που επιδρούν άμεσα στο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Σκοπός μας είναι η ’μεση, Ουσιαστική και Εξειδικευμένη μεταφορά τεχνογνωσίας και πληροφορίας για όλους τους πελάτες μας, έτσι ώστε το κάθε εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα να αποτελεί για αυτούς ένα απόλυτα χρήσιμο Εργαλείο και Επίκαιρο ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα για αυτούς, στη συνεχή μάχη της διαφοροποίησης που δίνει ο καθένας στο κλάδο του. Θέλουμε να είμαστε πάντα πρωτοπόροι και καινοτόμοι στο τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης, και να προσφέρουμε πάντα, μέσα από την πλειάδα των καταξιωμένων εισηγητών μας, ουσιαστική και εφαρμόσιμη γνώση και κατάρτιση για τα στελέχη των πελατών μας.

 

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την κατάρτιση των στελεχών σας:

Γιατί σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης, εξειδικευμένες και προσαρμοσμένες πάντα στη κάλυψη των δικών σας ιδιαιτέρων αναγκών, απαιτήσεων και στόχων.
Γιατί σας διαθέτουμε εκπαιδευτικά προγράμματα που ικανοποιούν ολόκληρο το φάσμα των εκπαιδευτικών πεδίων και όχι μόνο ένα αντικείμενο, κλάδο ή τομέα.
Γιατί συνεχίζουμε να διατηρούμε την φιλοσοφία της αμφίδρομης μάθησης για τα στελέχη-πελάτες μας, διατηρώντας τον χαρακτήρα των ολιγομελών τμημάτων εισήγησης, έτσι ώστε να μην κινδυνεύουν να μετατραπούν σε διαλέξεις, οι οποίες δε θα παρέχουν το προνόμιο της ανταλλαγής απόψεων και συζητήσεων μεταξύ των συμμετεχόντων και του/των εισηγητή/των.
Γιατί υιοθετούμε, καινοτόμες και συνάμα πιστοποιημένες, διαδικασίες και διεργασίες ελέγχου των υπηρεσιών μας για ολόκληρο τον όμιλο, επίσης η κρίση έχει αφήσει ανεπηρέαστη για εμάς, τη παροχή υψηλού εκπαιδευτικού αλλά και επαγγελματικού επιπέδου σε όλο και όλο το προσωπικό μας, και για όλη μας τη διοικητική δομή.
Γιατί έχουμε στη «φαρέτρα» μας, τους καλύτερους εισηγητές και καθηγητές ο καθένας στο αντικείμενο τους, από τον ακαδημαϊκό χώρο αλλά και από το χώρο του επιχειρείν.
Γιατί διαθέτουμε εγκαταστάσεις που μπορούν να εξυπηρετήσουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες εκπαίδευσης. Από την μία μέσων των δικών μας, εύκολα προσβάσιμων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων, πλησίον του σταθμού «Μετρό Πανεπιστήμιο», και επί της οδού Πανεπιστημίου 58, αλλά βεβαίως αξιοποιούμε και κεντρικές αίθουσες μεγάλων πολυτελών ξενοδοχείων όλης της Ελλάδας.
Γιατί η συνεχής μας ενημέρωση γύρω από τη διεθνή αγορά, μας βοηθάει έτσι ώστε να προσαρμόζουμε πρώτοι εμείς τις υπηρεσίες μας, στις πλέον σύγχρονες εφαρμοσμένες πρακτικές από το διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον και εν΄συνεχείαν να μεταφέρουμε αυτή μας τη φιλοσοφία και στις ελληνικές επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε. Εις επίρρωση των ανωτέρω προσφέρουμε στους πελάτες μας εκπαιδευτικά προγράμματα που όμοια τους δεν υπάρχουν στην ελληνική αγορά.
Γιατί εξυπηρετούμε τις εκπαιδευτικές ανάγκες επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας και όχι μόνο της Αθήνας ή/και της Θεσσαλονίκης.
Γιατί παρέχουμε τη δυνατότητα για υλοποίηση ενδοεπιχειρησιακών σεμιναρίων στους χώρους ή στις εγκαταστάσεις των πελατών μας, για οποιαδήποτε θεματική ενότητα ή τομέα εκείνοι επιθυμούν.
Γιατί προσφέρουμε σε όλους τους συμμετέχοντες το καλύτερο διδακτικό υλικό-σημειώσεις, όπου ξεχωρίζουν για την πληρότητα (όχι απλή αναφορά τίτλων), την ποιότητα αλλά και την εύληπτη πληροφόρηση τους, έτσι ώστε ο κάθε ένας συμμετέχον να μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανατρέξει στο υλικό κατάρτισης για οτιδήποτε χρειαστεί, πραγματικά σα να έχει τον εισηγητή στο σπίτι ή στην επιχείρηση του.