Τα Νομικά Σεμινάρια του Ομίλου μας από το Τμήμα Νομικής Επιμόρφωσης

Τα Νομικά Σεμινάρια του Ομίλου μας από το Τμήμα Νομικής Επιμόρφωσης

Αγαπητοί πελάτες μας,

Ο Όμιλος ΜF Οικονομοτεχνική συνεπής στην παρακολούθηση των εξελίξεων ανακοινώνει την αυτονόμηση των νομικών σεμιναρίων σε ειδική ενότητα παροχής υπηρεσιών επιμόρφωσης.

Στην μετά covid-19 εποχή έχει εκδοθεί πληθώρα νέων νομικών κειμένων που αλλάζουν άρδην την νομική καθημερινότητα στη πράξη με αποτέλεσμα να εμφανίζεται ως αδήριτη η ανάγκη για άμεση και έγκυρη επικαιροποίηση των γνώσεων κάθε εφαρμοστή του δικαίου.

 

Ο Όμιλος μας απαντώντας με συνέπεια και αμεσότητα στις ανάγκες του νομικού κόσμου εγκαινιάζει το ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ που παρέχει προγράμματα επιμόρφωσης σε δικηγόρους, νομικούς συμβούλους, στελέχη επιχειρήσεων νομικών τμημάτων αλλά και σε κάθε εφαρμοστή του νόμου.

 

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε για εσάς μια ΣΕΙΡΑ εκατοντάδων σεμιναριακών θεματικών προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες του πλέον πληττόμενου νομικού κλάδου.

 

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ  ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ.

 

Το πρόγραμμα μας για τον Ιούνιο, Ιούλιο & Σεπτέμβριο 2020 εγκαινιάζει τα παρακάτω εξαιρετικά χρήσιμα και επίκαιρα σεμινάρια

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα των Νομικών Σεμιναρίων

Αφήστε ένα σχόλιο