Απομακρυσμένες ομάδες και παρακίνηση εργαζομένων

Απομακρυσμένες ομάδες και παρακίνηση εργαζομένων

ΝΕΟ ON LINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Πέμπτη 10 Μαρτίου  2022,  Ωρες  15:00 -19:00,

Απομακρυσμένες ομάδες και παρακίνηση εργαζομένων

 

ΣTOXOΣ
Η εστίαση και ο προσανατολισμός του εξ’ αποστάσεως αυτού σεμιναρίου είναι να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με πρακτικές ικανότητες και δεξιότητες οι οποίες θα τους βοηθήσουν να πετύχουν μακροπρόθεσμα και διαρκή θετικά αποτελέσματα για την επιχείρηση ή τον οργανισμό μέσα από τη διοίκηση μιας απομακρυσμένης ομάδας. Στόχος του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση, η ανάπτυξη και η συζήτηση τεχνικών και τακτικών διοίκησης οι οποίες συμπεριλαμβάνουν και την παρακίνηση σε μία προσπάθεια να καταστήσουν μία εξ’ αποστάσεως ομάδα αποδοτική στην εποχή των ταχύτατων αλλαγών και εξελίξεων που ζούμε.

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα ανώτατα, ανώτερα, μεσαία και κατώτερα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών οι οποίοι διοικούν εργαζόμενους οι οποίοι εργάζονται απομακρυσμένα από το φυσικό τους εργασιακό χώρο. Είναι γεγονός ότι η επιχείρηση ακολουθεί το ρυθμό του ηγέτη της. Γι’ αυτό, διευθύνοντες, διευθυντές, προϊστάμενοι και επικεφαλής ομάδων που διοικούν εργαζόμενους, θα πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους πέρα από τη διοίκηση της απομακρυσμένης ομάδας τους και στην παρακίνηση των μελών της. Θα πρέπει λοιπόν, να βελτιώσουν τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για να τα καταφέρουν.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:
ΑΛΕΞΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ
Msc Πανεπιστημίου Οξφόρδης, Postgraduate Diploma in Management Studies Πανεπιστημίου Οξφόρδης. τ. Διοικητικός Δ/ντής μεγάλης εταιρίας, Σύμβουλος μεγάλων επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων & αξιολόγησης προσωπικού. Εισηγητής με μεγάλη και πολυετή διδακτική εμπειρία σε σεμινάρια στελεχών επιχειρήσεων και σε MBA.

Τρόπος αξιολόγησης των μαθησιακών αποτελεσμάτων
Επειδή ο στόχος του σεμιναρίου είναι συγκεκριμένος και επιτεύξιμος, έχει αποδειχθεί ότι εντός λογικών χρονικών περιθωρίων οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν τις αρχές της παρακίνησης και της σημασίας της στην αποτελεσματική διοίκηση των μελών των απομακρυσμένων ομάδων. Επιπλέον, λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση και στην προσπάθεια που όλοι καταβάλλουμε για τη βελτιστοποίηση των αναμενόμενων αποτελεσμάτων, ο εισηγητής είναι στη διάθεση των συμμετεχόντων για κατ’ ιδίαν συνδέσεις ώστε να απαντηθούν ερωτήματα και να συζητηθούν απορίες.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
• Ορισμός και εισαγωγή στην παρακίνηση
• Αναφορά στις βασικές θεωρίες της παρακίνησης
• Τα είδη της παρακίνησης
• Τρόποι με τους οποίους οι διευθυντές μπορούν να παρακινήσουν τις ομάδες τους
• Ιδέες για την αποτελεσματική διοίκηση και παρακίνηση απομακρυσμένων ομάδων
• Αποτελεσματικές πρακτικές για τη βελτίωση της παρακίνησης των εργαζομένων σε ομάδες εξ’ αποστάσεως
• Μελέτες περίπτωσης στην παρακίνηση των εργαζομένων
• Τελικά συμπεράσματα και κλείσιμο του σεμιναρίου.

Μεθοδολογία Παρουσίασης για online παρακολούθηση
Η παρουσίαση γίνεται μέσω της πλατφόρμας ZOOM.US Απαραίτητος τεχνικός εξοπλισμός PC με κάμερα και ηχεία. Δυνατότητα παρακολούθησης μέσω Internet και εύκολη χρήση από Laptop – Tablet – IPAD, I-PHONE, SMART PHONE.

Για τη συμμετοχή σας επικοινωνήστε μαζί μας στο email euromark@oikonomotexniki.gr ή στα τηλ: 210 5200106 – 211 0131884

Τι θα μελετήσετε...

Πιστοποιήσεις

Ο Ομιλος MF Οικονομοτεχνική με την παρακολούθηση στο σεμινάριο σας δίνει τις παρακάτω πιστοποιήσεις.

  • Γραπτή Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου

Σχόλια

Αφήστε μας το σχόλιο σας

  • Οικονομοτεχνική Seminars

    ΝΕΟ ON LINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Πέμπτη 10 Μαρτίου  2022,  Ωρες  15:00 -19:00, Απομακρυσμένες ομάδες και παρακίνηση εργαζομένων   ΣTOXOΣ Η εστίαση...

Συχνές ερωτήσεις

Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το ΛΑΕΚ (0,24). Η εταιρία μας αναλαμβάνει να σας βοηθήσει στις διαδικασίες επιδότησης και αποπληρωμής των εκπαιδευτικών προγραμμάτων σας
Το σεμινάριο μπορεί να πραγματοποιηθεί και ενδοεπιχειρησιακά προσαρμοσμένο στις δικές σας επιχειρησιακές ανάγκες.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν το ταχύτερο, διότι ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, στα τηλ: 210/5200106, 210-5284328
Η εξόφληση του δικαιώματος συμμετοχής γίνεται μόνο με κατάθεση στο Λογαριασμό 5050 030221 686 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, 123-00-2320-00-1247 ALPHA BANK,ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε μέχρι και 10 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου (στη συνέχεια στείλτε παρακαλώ το καταθετήριο στο e-mail: education@oikonomotexniki.gr υπ’ όψιν λογιστηρίου).
Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν ειδικό πακέτο σημειώσεων & βεβαίωση συμμετοχής. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου προσφέρονται Coffee Breaks

Επιπλέον σεμινάρια