• Πειραιώς 4, Αθήνα 10431
 • 2105284300 (30 γραμ.)
 • Δευτ - Παρ. (09:00 - 17:00)

Ασφάλιση Ευθύνης και Ανάκλησης Προϊόντων

Ασφάλιση Ευθύνης και Ανάκλησης Προϊόντων

ΝΕΟ ΕΙΔΙΚΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Πέμπτη 13 & Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, Ωρες 16:00-21:00,  Πανεπιστημίου 58 Αθήνα, Αίθουσες Εκπαίδευσης Ομίλου MF

Ασφάλιση Ευθύνης και Ανάκλησης Προϊόντων

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το σεμινάριο απευθύνεται σε

 • Σε στελέχη επιχειρήσεων παραγωγής, συσκευασίας, μεταφοράς, διανομής και διάθεσης προϊόντων κάθε είδους.
 • Σε στελέχη τραπεζών που ασχολούνται με την εξυπηρέτηση εμπορικών επιχειρήσεων.
 • Σε μεταφορείς προϊόντων, εντός και εκτός Ελλάδος.
 • Σε στελέχη επιχειρήσεων logistics.
 • Σε στελέχη εξαγωγικών επιχειρήσεων.
 • Σε στελέχη νομικών γραφείων.

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πειραιά. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία σαν υπότροφος της αντασφαλιστικής εταιρείας Munich Re, σε θέματα ασφάλισης – αντασφάλισης, οργάνωσης, ελέγχου και λειτουργίας εταιρειών.  Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής, Τεχνικός Διευθυντής και Διευθυντής Κλάδων στην Εμπορική Ασφαλιστική (νυν AXA), Interamerican, ΑΟΝ International Insurance & Reinsurance Brokers, Bupa International, General Union.  Έχει ασχοληθεί με ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές δραστηριότητες [ανάληψη κινδύνων, ανταγωνισμός, διαχείριση και διακανονισμό αποζημιώσεων, έρευνα αγοράς, δημιουργία ασφαλιστικών προγραμμάτων και καλύψεων], διαχείριση κεφαλαίων, εσωτερικό οικονομικό έλεγχο, σχεδιασμό, οργάνωση και λειτουργία επιχειρήσεων, εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων, εκπαίδευση πωλητών, πωλήσεις, marketing και real estate, στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τη Ρωσία και τη Τουρκία.  Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και έχει υπάρξει εισηγητής σεμιναρίων των πιο πάνω δραστηριοτήτων στην Ελλάδα, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Η.Π.Α. και Μάλτα. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος

ΠΟΙΟΙ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ
Ασφαλίζονται επιχειρήσεις, εταιρείες και άτομα, τα οποία παράγουν, δημιουργούν, συσκευάζουν και πουλούν προϊόντα κάθε είδους, μορφής και συσκευασίας, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό.

ΤΙ ΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ
Αποζημιώνεται η ζημιά που θα προκαλέσει ένα ελαττωματικό προϊόν είτε σε ανθρώπους, όπως δηλητηρίαση (νοσοκομεία, γιατρούς, απώλεια εργασίας κλπ.), είτε σε ζώα (δηλητηρίαση και συνέπειες αυτής), είτε υλικές ζημιές σε τρίτους, καθώς και το κόστος αντικατάστασης του ελαττωματικού προϊόντος.

Εκτός της αποζημίωσης προς τρίτους, καλύπτονται και τα έξοδα της υπεράσπισης έναντι των απαιτήσεων των τρίτων.

Η ασφάλιση ισχύει για ευθύνη η οποία θα δημιουργηθεί είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ
Οι νομοθεσίες των περισσότερων χωρών, ειδικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Η.Π.Α., Καναδά, Αυστραλία, Ρωσίας και πολλών άλλων είναι πολύ αυστηρές και οι επιπτώσεις (πρόστιμα, ανακλήσεις κλπ.) είναι πολύ μεγάλες.

 • Οι παραγωγοί, διανομείς, πωλητές κλπ., ανεξάρτητα από την οικονομική τους επιφάνεια, δεν είναι εύκολο να εκταμιεύσουν μεγάλα ποσά τη στιγμή της ζημιάς, ούτε να τα καταναλώσουν για σκοπούς διαφορετικούς από τη δραστηριότητά τους.

Επικοινωνία/ Δηλώσεις Συμμετοχής Βογιατζίδου Κωνσταντίνα Tηλ 211  7252170 email: oikonomikotmima@oikonomotexniki.gr

Τι θα μελετήσετε...

 • Ποιοί ασφαλίζονται
 • Τι ασφαλίζεται
 • Γιατί να γίνει αυτή η ασφάλιση

Σχόλια

Αφήστε μας το σχόλιο σας