Αύξηση των Πωλήσεων μέσω της Ιπποκράτειας Φυσιογνωμικής μεθόδου

Αύξηση των Πωλήσεων μέσω της Ιπποκράτειας Φυσιογνωμικής μεθόδου

ΝΕΟ ONLINE  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, Ωρες 16:00-19:00,

Αύξηση των Πωλήσεων μέσω της Ιπποκράτειας Φυσιογνωμικής μεθόδου

LIVE Παρακολούθηση μέσω της πλατφόρμας zoom.us

Αν σε ενδιαφέρει να κερδίζεις χρήματα από κάθε πελάτη σου, χρειάζεται να εκπαιδευτείς στη μέθοδο της Ιπποκράτειας Φυσιογνωμικής θεώρησης. Με τη Φυσιογνωμική θεώρηση, από τα χαρακτηριστικά του προσώπου και την στάση του σώματος, φανερώνεται ο ιδιοσυγκρασιακός τύπος ενός πελάτη, τι του αρέσει και τι τον εντυπωσιάζει.

Σκοπός:
Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι με τη μέθοδο της Φυσιογνωμικής να κατακτήσεις την τέχνη της πώλησης από καρδιάς εξασφαλίζοντας την ευχαρίστηση σε εσένα και τους πελάτες σου.

Οφέλη:
Μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα:
αναγνωρίζουν τις αγοραστικές συνήθειες βάση του σωματότυπου και του ιδιοσυγκρασιακού τύπου.
μάθουν τους τύπους των πελατών τους και την σχέση τους με τα χρήματα ώστε να επιτύχουν αποτελεσματική πώληση.
χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά τα εργαλεία της Ιπποκράτειας φυσιογνωμικής που θα διευκολύνουν να αυξήσουν το εισόδημα τους.

Σε ποιους απευθύνεται:
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα στελέχη και τους υπαλλήλους επιχειρήσεων που ασχολούνται με πωλήσεις και εξυπηρέτηση πελατών. Επίσης, είναι χρήσιμο για Ελεύθερους Επαγγελματίες πωλητές και Συμβούλους πωλήσεων.

Εισηγήτρια:
ΛΥΔΙΑ ΧΑΤΖΗΝΟΥΣΙΟΥ
Ερευνήτρια ολιστικής ίασης & Ιδρύτρια του συστήματος: Ιπποκράτεια Ολιστική Αυτοϊαση, ένα σύστημα ψυχοερευνητικής κατανόησης, αλλά και ψυχοσωματικής και κοινωνικής υγείας

Θεματολογία του προγράμματος
 Μάθε τις επιθυμίες του κάθε πελάτη σου σύμφωνα με τον ιδιοσυγκρασιακό του τύπο για να προσφέρεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.
 Εκτόξευσε την οικονομική σου επιτυχία μαθαίνοντας να αναπτύσσεις πελατειακές σχέσεις εμπιστοσύνης που βασίζονται στην κάλυψη των πραγματικών αναγκών των πελατών σου με τον πιο ταιριαστό τρόπο για αυτούς.
 Η Ιπποκράτεια μέθοδο της φυσιογνωμικής λειτουργεί ως μια εναλλακτική προσέγγιση της πώλησης, “Πώληση από Καρδιάς”, μάθε να πουλάς με χαρά για να δίνεις χαρά. Μία προσέγγιση που εάν την υιοθετήσεις θα δεις το εισόδημα σου και την χαρά σου να αυξάνεται με απόλυτη ευκολία.
 Αναλογίσου για λίγο και μόνος σου:
 Πόσες φορές ο πελάτης σου δεν είναι σε θέση να αφομοιώσει τις πληροφορίες που του δίνεις;
 Πόσες φορές ενώ υπάρχει αρχικό ενδιαφέρον στην πορεία εξασθενεί και τελικά δεν καταλήγει σε οριστικό κλείσιμο;
 Πόσες φορές η ψυχολογική κατάσταση και η ιδιοσυγκρασία ενός πελάτη έγιναν αφορμή να νιώθεις προσωπική απόρριψη και αποτυχία;
 Μετά από τη συμμετοχή σου στο συγκεκριμένο σεμινάριο δε θα αντιμετωπίζεις τέτοιου είδους προβληματισμούς. Θα έχεις μια διαφορετική προσέγγιση για τον κάθε πελάτη, καθώς θα είσαι σε θέση να καταλαβαίνεις τι πραγματικά του αρέσει και τι τον εντυπωσιάζει.
Στο σεμινάριο σου παρέχεται ένα πλήρες εγχειρίδιο και εργαλεία καθοδήγησης και κατάλληλης διαχείρισης των πελατών σου βάση των διαφορετικών ιδιαιτεροτήτων που ο κάθε ιδιοσυγκρασιακός τύπος έχει.

Eπικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210-5200106, 211-0131884
E-MAIL: euromark@oikonomotexniki.gr

Τι θα μελετήσετε...

Πιστοποιήσεις

Ο Ομιλος MF Οικονομοτεχνική με την παρακολούθηση στο σεμινάριο σας δίνει τις παρακάτω πιστοποιήσεις.

  • Γραπτή Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου

Σχόλια

Αφήστε μας το σχόλιο σας

  • Virtual Training

    ΝΕΟ ONLINE  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, Ωρες 16:00-19:00, Αύξηση των Πωλήσεων μέσω της Ιπποκράτειας Φυσιογνωμικής μεθόδου LIVE Παρακολούθηση μέσω...

Συχνές ερωτήσεις

Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το ΛΑΕΚ (0,24). Η εταιρία μας αναλαμβάνει να σας βοηθήσει στις διαδικασίες επιδότησης και αποπληρωμής των εκπαιδευτικών προγραμμάτων σας
Το σεμινάριο μπορεί να πραγματοποιηθεί και ενδοεπιχειρησιακά προσαρμοσμένο στις δικές σας επιχειρησιακές ανάγκες.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν το ταχύτερο, διότι ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, στα τηλ: 210/5200106, 210-5284328
Η εξόφληση του δικαιώματος συμμετοχής γίνεται μόνο με κατάθεση στο Λογαριασμό 5050 030221 686 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, 123-00-2320-00-1247 ALPHA BANK,ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε μέχρι και 10 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου (στη συνέχεια στείλτε παρακαλώ το καταθετήριο στο e-mail: education@oikonomotexniki.gr υπ’ όψιν λογιστηρίου).
Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν ειδικό πακέτο σημειώσεων & βεβαίωση συμμετοχής. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου προσφέρονται Coffee Breaks

Επιπλέον σεμινάρια