• Πειραιώς 4, Αθήνα 10431
  • 2105284300 (30 γραμ.)
  • Δευτ - Παρ. (09:00 - 17:00)

Data Analyst για Στελέχη Marketing & Πωλήσεων

Data Analyst για Στελέχη Marketing & Πωλήσεων

ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Τρίτη 18 & Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, Ωρες 16:00 – 21:00  Πανεπιστημίου 58 Αθήνα, 1ος Οροφος,  Αίθουσες Εκπαίδευσης Ομίλου MF

Data Analyst για Στελέχη Marketing & Πωλήσεων.
Αύξηση Αποδοτικότητας
Αναπτυξη  των Μεριδίων Αγοράς

ΣΚΟΠΟΣ
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να  δημιουργήσει στις εταιρίες την υποδομή και την γνώση για εφαρμογή επιστημονικού μάνατζμεντ στο μάρκετινγκ και στις πωλήσεις με απώτερο σκοπό την ασύγκριτα μεγάλη αύξηση στην αποδοτικότητα, στα κέρδη και στην ανάπτυξη των μεριδίων αγοράς της εταιρίας. Μέσα από τις στατιστικές και οικονομετρικές (άμεσα πρακτικές και εφαρμόσιμες σε οποιαδήποτε εταιρία), η επιχείρηση θα αντιληφθεί τις συσχετίσεις που διαμορφώνουν τα αποτελέσματά της με μαθηματικές και στατιστικές παρουσιάσεις και αναλύσεις.

.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το σεμινάριο απευθύνεται στα στελέχη του τμήματος μάρκετινγκ και πωλήσεων καθώς και στους εμπορικούς διευθυντές των επιχειρήσεων.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ
Απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Χρηματοοικονομική και Λογιστική από το πανεπιστήμιο Salford της Αγγλίας. Διαθέτει αξιόλογη 12ετη διδακτική εμπειρία (πάνω από 1500 παρουσιάσεις σε λογιστικά και φορολογικά σεμινάρια, περισσότερες από 5000 ώρες διδασκαλίας), σε επαγγελματίες λογιστές και στελέχη επιχειρήσεων.

 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

• Συγκριτικά δεδομένα απαλλασσόμενα από σφάλματα εκτίμηση και μεροληψίας, για όλα τα μεγέθη της επιχείρησης: Ποια προϊόντα ή υπηρεσίες πωλούνται περισσότερο, ποια λιγότερο, τα κόστη τους. Εφαρμογή του σφάλματος εκτίμησης στα έξοδα, στα πάγια, στο κόστος πωληθέντων, στο κόστος παραχθέντων, στην μέτρηση αποδοτικότητας του εργαζόμενου.
• Ρεαλιστική στοχοθέτηση και αξιολόγηση των πωλητών: Ο επιτεύξιμος στόχος πωλήσεων των πωλητών με βάση την εκ βαθέως στατιστική ανάλυση της προηγούμενης πορείας του, της εμπειρίας του και της εκπαίδευσής του. Των τάσεων της αγοράς, των μικροοικονομικών και μακροοικονομικών μεγεθών. Πρακτική εφαρμογή πολλαπλής παλινδρόμησης και υπολογισμό της συνάρτησης στοχοθέτησης του πωλητή. Πρακτικά παραδείγματα κατά την διάρκεια της διδασκαλίας. Εκτεταμένη εφαρμογή χρονοσειρών για τον υπολογισμό της εποχικότητας, της μη κανονικότητας και της τάσης του φαινομένου που εξετάζεται ώστε να γίνει πολύ πιο ρεαλιστική και αποτελεσματική ή στοχοθέτηση του τμήματος μάρκετινγκ και του τμήματος πωλήσεων.
• Ανάλυση δεδομένων για το τμήμα μάρκετινγκ: Στατιστικός έλεγχος έρευνας αγοράς, ερωτηματολογίων, περιγραφική και επαγωγική στατιστική. Πρακτικά παραδείγματα στατιστικών δημογραφικών στοιχείων της αγοράς στόχου, διαστρωματώσεις, υποομάδες.
• Υπολογισμός συντελεστή συσχέτισης, υπολογισμός τυπικής απόκλισης της πρόβλεψης (εύρος τιμών που θα κυμανθεί η εκτίμησή μας), στατιστική σημαντικότητα, εκτεταμένα γραφήματα και πρακτική ανάλυσή τους για την οπτική επεξήγηση του φαινομένου.

Eπικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Βογιατζίδη Κωνσταντίνα τηλ : 210 5284328, 210 5200106
e-mail: oikonomikotmima@oikonomotexniki.gr

Τι θα μελετήσετε...

Πιστοποιήσεις

Ο Ομιλος MF Οικονομοτεχνική με την παρακολούθηση στο σεμινάριο σας δίνει τις παρακάτω πιστοποιήσεις.

  • Γραπτή Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου

Σχόλια

Αφήστε μας το σχόλιο σας

  • Οικονομοτεχνική Seminars

    ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Τρίτη 18 & Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, Ωρες 16:00 – 21:00  Πανεπιστημίου 58 Αθήνα, 1ος Οροφος,  Αίθουσες Εκπαίδευσης...

Συχνές ερωτήσεις

Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το ΛΑΕΚ (0,24). Η εταιρία μας αναλαμβάνει να σας βοηθήσει στις διαδικασίες επιδότησης και αποπληρωμής των εκπαιδευτικών προγραμμάτων σας
Το σεμινάριο μπορεί να πραγματοποιηθεί και ενδοεπιχειρησιακά προσαρμοσμένο στις δικές σας επιχειρησιακές ανάγκες.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν το ταχύτερο, διότι ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, στα τηλ: 210/5200106, 210-5284328
Η εξόφληση του δικαιώματος συμμετοχής γίνεται μόνο με κατάθεση στο Λογαριασμό 5050 030221 686 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, 123-00-2320-00-1247 ALPHA BANK,ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε μέχρι και 10 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου (στη συνέχεια στείλτε παρακαλώ το καταθετήριο στο e-mail: education@oikonomotexniki.gr υπ’ όψιν λογιστηρίου).
Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν ειδικό πακέτο σημειώσεων & βεβαίωση συμμετοχής. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου προσφέρονται Coffee Breaks

Επιπλέον σεμινάρια