• Πειραιώς 4, Αθήνα 10431
  • 2105284300 (30 γραμ.)
  • Δευτ - Παρ. (09:00 - 17:00)

Η εφαρμογή της Διαμεσολάβησης στο χώρο ευθύνης του Ανθρώπινου Δυναμικού για την πρόληψη και την επίλυση ενδοεπιχειρησιακών συγκρούσεων.

Η εφαρμογή της Διαμεσολάβησης στο χώρο ευθύνης του Ανθρώπινου Δυναμικού για την πρόληψη και την επίλυση ενδοεπιχειρησιακών συγκρούσεων.

 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Δευτέρα 24 &  Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020, Ωρες 17:00 – 21:00  Πανεπιστημίου 58 Αθήνα, 1ος Οροφος,  Αίθουσες Εκπαίδευσης Ομίλου MF

Η εφαρμογή της Διαμεσολάβησης στο χώρο ευθύνης του Ανθρώπινου Δυναμικού για την πρόληψη και την επίλυση ενδοεπιχειρησιακών συγκρούσεων.

ΣΚΟΠΟΣ
Σκοπός του σεμιναρίου είναι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αντιληφθεί ο συμμετέχων τις δυνατότητες να επιλυθεί μια ενδοεπιχειρησιακή σύγκρουση μέσω της διαδικασίας της Διαμεσολάβησης με σκοπό να αποφευχθούν οι συνέπειες της όποιας ενδο-επιχειρησιακής σύγκρουσης.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΤο σεμινάριο απευθύνεται σε : Υπευθύνους & στελέχη Τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού Εταιρειών και Επιχειρήσεων, στελέχη και διευθυντές επιχειρήσεων & νομικών προσώπων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, όσους επιθυμούν να εξοικειωθούν με τις ιδιαίτερες τεχνικές διαχείρισης συγκρουσιακών καταστάσεων στους χώρους εργασίας.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:
ΑΛΕΞΙΑ ΚΟΥΚΚΟΥΛΗ
Δικηγόρος στην Αθήνα και τη Λευκωσία, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβητής, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, Διαιτητής στο ΕΒΕΑ, Γενική Γραμματέας Ινστιτούτου Διαιτησίας και Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΕΒΕΑ & ΚΕΕΕ) .Πτυχίο Νομικής ΕΚΠΑ, MPhil (University of London – IALS), MBA (EUC), Harvard Law School.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
Η εκπαίδευση έχει στόχο να προσεγγίσει όλα τα πεδία που γεννούν συγκρουσιακές καταστάσεις στον εργασιακό χώρο (workplace mediation). Προσφέρει ένα ειδικό πακέτο γνώσεων και τεχνικών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται στο εργασιακό περιβάλλον και διδάσκει στρατηγικές αποτελεσματικής διαχείρισης προσώπων και καταστάσεων. Μέσα από στοχευμένες θεωρητικές γνώσεις και διαδραστική θεματολογία, οι συμμετέχοντες αποκτούν τα απαραίτητα εργαλεία για την πρόληψη και επίλυση συγκρούσεων σε όλους τους χώρους εργασίας.

1. Εισαγωγή στο θεσμό της Διαμεσολάβησης στο χώρο εργασίας
2. Σκοπός της εφαρμογής της Διαμεσολάβησης στον εργασιακό χώρο
3. Συγκρούσεις και αιτίες – αποτελέσματα στον παραπάνω χώρο
4. Διαδικασία του προγράμματος της Διαμεσολάβησης στο χώρο ευθύνης του ανθρώπινου δυναμικού των εταιρειών
5. Το πρόσωπο του Διαμεσολαβητή
6. Παράγοντες που επηρεάζουν την αντιμετώπιση & επίλυση της σύγκρουσης.
7. Αποτελέσματα της εφαρμογής της διαμεσολάβησης.

Eπικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:
XATΖΗΠΑΝΤΕΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ τηλ: 2105284327, 2111843452 marketing@oikonomotexniki.gr
 

Τι θα μελετήσετε...

Πιστοποιήσεις

Ο Ομιλος MF Οικονομοτεχνική με την παρακολούθηση στο σεμινάριο σας δίνει τις παρακάτω πιστοποιήσεις.

  • Γραπτή Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου

Σχόλια

Αφήστε μας το σχόλιο σας

  • Ευρωεκπαιδευτική ΕΠΕ
    Manager

     ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Δευτέρα 24 &  Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020, Ωρες 17:00 – 21:00  Πανεπιστημίου 58 Αθήνα, 1ος Οροφος,  Αίθουσες Εκπαίδευσης Ομίλου...

Συχνές ερωτήσεις

Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το ΛΑΕΚ (0,24). Η εταιρία μας αναλαμβάνει να σας βοηθήσει στις διαδικασίες επιδότησης και αποπληρωμής των εκπαιδευτικών προγραμμάτων σας
Το σεμινάριο μπορεί να πραγματοποιηθεί και ενδοεπιχειρησιακά προσαρμοσμένο στις δικές σας επιχειρησιακές ανάγκες.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν το ταχύτερο, διότι ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, στα τηλ: 210/5200106, 210-5284328
Η εξόφληση του δικαιώματος συμμετοχής γίνεται μόνο με κατάθεση στο Λογαριασμό 5050 030221 686 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, 123-00-2320-00-1247 ALPHA BANK,ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε μέχρι και 10 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου (στη συνέχεια στείλτε παρακαλώ το καταθετήριο στο e-mail: education@oikonomotexniki.gr υπ’ όψιν λογιστηρίου).
Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν ειδικό πακέτο σημειώσεων & βεβαίωση συμμετοχής. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου προσφέρονται Coffee Breaks

Επιπλέον σεμινάρια