• Πειραιώς 4, Αθήνα 10431
 • 2105284300 (30 γραμ.)
 • Δευτ - Παρ. (09:00 - 17:00)

Υπαγωγή Υπαλλήλων Δημοσόυ στο e-ΕΦΚΑ

Υπαγωγή Υπαλλήλων Δημοσόυ στο e-ΕΦΚΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020,  Ωρες 10:00 – 15:00 ,
Πανεπιστημίου 58 Αθήνα, 1ος Οροφος,  Αίθουσες Εκπαίδευσης Ομίλου MF

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ COVID-19

“Υπαγωγή των Υπαλλήλων –  Λειτουργών  του ΔΗΜΟΣΙΟΥ, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ο.Τ.Α. α’ & β’ Βαθμού  στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-Ε.Φ.Κ.Α.) και απεικόνιση της ασφάλισής τους, από 1/1/2017,  στην Αναλυτική Περιοδική Δήλωση (Α.Π.Δ.), κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 4387/2016, όπως αυτές τροποποιήθηκαν και συμπληρώθηκαν  με τις διατάξεις του Ν. 4670/2020

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ  ΚΑΙ ON-LINE  ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ZOOM.US

ΣΚΟΠΟΣ
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρουσιάσει στους συμμετέχοντες (υπηρεσιακούς παράγοντες, Προϊσταμένους και στελέχη Τμημάτων Μισθοδοσίας, Προσωπικού και Οικονομικών Υπηρεσιών) το νέο θεσμικό πλαίσιο που ισχύει από 1/1/2017 και αφορά την ηλεκτρονική απεικόνιση της ασφάλισης όλων των υπαλλήλων με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου (μονίμων υπαλλήλων) του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ και των Ο.Τ.Α. α’ και β’ Βαθμού, καθώς και των αιρετών και μετακλητών υπαλλήλων, στην Αναλυτική Περιοδική Δήλωση (Α.Π.Δ.).

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το σεμινάριο απευθύνεται σε Προϊσταμένους, Εκκαθαριστές Μισθοδοσίας και Υπαλλήλους των Οικονομικών, Διοικητικών και λοιπών Υπηρεσιών του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ α’ και β’ Βαθμού που σχετίζονται με το αντικείμενο του σεμιναρίου.

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ
Προϊσταμένη τμήματος μισθοδοσίας Δήμου και Εκκαθαριστής μισθοδοσίας, με μεγάλη εμπειρία σε εργασιακά θέματα και πολυετή εμπειρία ως εισηγήτρια σε θέματα μισθοδοσίας.


ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Θα γίνει αναλυτική αναφορά στο σεμινάριο στα ακόλουθα θέματα:

 • Κλάδοι ασφάλισης υπαλλήλων με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου, που υπηρετούν στο Δημόσιο, Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α., μετακλητών υπαλλήλων και αιρετών οργάνων.
 • Βάση υπολογισμού εισφορών και συντάξιμες – ασφαλιστέες αποδοχές κάθε κλάδου ασφάλισης ανάλογα με την ημερομηνία πρώτης ασφάλισης (παλαιών και νέων ασφαλισμένων).
 • Ποσοστά εισφορών ασφαλισμένου και εργοδότη ανά κλάδο ασφάλισης.
 • Απεικόνιση της ασφάλισης όλων των ανωτέρω στην Α.Π.Δ. από 1/1/2017 – νέοι Κ.Α.Δ. – νέοι κωδικοί ειδικότητας που προσδιορίζουν τους κλάδους ασφάλισης και νέα Κ.Π.Κ. εισφορών.
 • Διατάξεις του Ν. 4670/2020 που τροποποίησαν τις σχετικές του Ν. 4387/2016 αναφορικά με τον Κλάδο Επικουρικής ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών των Δικηγόρων με έμμισθη εντολή με το Δημόσιο, καθώς και του Κλάδου Εφάπαξ Παροχών των μισθωτών Μηχανικών και Υγειονομικών με σχέση εργασίας Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, ασφαλισμένων του τέως ΕΤΑΑ.
 • Τύποι Αποδοχών απεικόνισης της ασφάλισης. Ποιοι ισχύουν και ποιοι καταργούνται.

 

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ONLINE ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Η παρουσίαση γίνεται μέσω της πλατφόρμας ZOOM.US Απαραίτητος τεχνικός εξοπλισμός PC με κάμερα και ηχεία. Δυνατότητα παρακολούθησης μέσω Internet και εύκολη χρήση από Laptop – Tablet – IPAD, I-PHONE, SMART PHONE.

Eπικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:

 • Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν το ταχύτερο, διότι ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, στο τηλ: 2105284327  contact@virtualtraining.gr

 

Τι θα μελετήσετε...

Πιστοποιήσεις

Ο Ομιλος MF Οικονομοτεχνική με την παρακολούθηση στο σεμινάριο σας δίνει τις παρακάτω πιστοποιήσεις.

 • Γραπτή Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου

Σχόλια

Αφήστε μας το σχόλιο σας

 • Οικονομοτεχνική Seminars

  ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020,  Ωρες 10:00 – 15:00 , Πανεπιστημίου 58 Αθήνα, 1ος Οροφος,  Αίθουσες Εκπαίδευσης Ομίλου MF...

Συχνές ερωτήσεις

Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το ΛΑΕΚ (0,24). Η εταιρία μας αναλαμβάνει να σας βοηθήσει στις διαδικασίες επιδότησης και αποπληρωμής των εκπαιδευτικών προγραμμάτων σας
Το σεμινάριο μπορεί να πραγματοποιηθεί και ενδοεπιχειρησιακά προσαρμοσμένο στις δικές σας επιχειρησιακές ανάγκες.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν το ταχύτερο, διότι ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, στα τηλ: 210/5200106, 210-5284328
Η εξόφληση του δικαιώματος συμμετοχής γίνεται μόνο με κατάθεση στο Λογαριασμό 5050 030221 686 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, 123-00-2320-00-1247 ALPHA BANK,ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε μέχρι και 10 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου (στη συνέχεια στείλτε παρακαλώ το καταθετήριο στο e-mail: education@oikonomotexniki.gr υπ’ όψιν λογιστηρίου).
Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν ειδικό πακέτο σημειώσεων & βεβαίωση συμμετοχής. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου προσφέρονται Coffee Breaks

Επιπλέον σεμινάρια