Το σεμινάριο απευθύνεται σε:
- συντονιστές ασφάλειας τροφίμου / Συστημάτων Ποιότητας,
- προσωπικό που ασχολείται με λειτουργίες οι οποίες έχουν επίπτωση στην ασφάλεια τροφίμων,
- προσωπικό που συμμετέχει σε ομάδα ασφάλεια τροφίμων,
- όσους θέλουν να γνωρίσουν τις βασικές αρχές του συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων.
Σκοπός του σεμιναρίου
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρουσιαστεί η νέα υγειονομική διάταξη Υ1Γ 47829/2161/23-6-17 που αφορά στον έλεγχο των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις παραγωγής & επεξεργασίας τροφίμων, μαζικής εστίασης, ξενοδοχεία, κυλικεία κ.αλ.
Ο εισηγητής μας
Υγιεινολόγος Τ.Ε., μέλος τμήματος Δημόσιας Υγιεινής ΤΕΙ Αθήνας Πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε θέματα υγιεινής με πολυετή διδακτική εμπειρία.
ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
- Αλλαγές στον τρόπο ελέγχων των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
- Νέες ευθύνες για τις Επιχειρήσεις Υ.Ε. από το Δίκαιο του Καταναλωτή.
- Κατάταξη επιχειρήσεων σε επίπεδα κινδύνου
- Διαγράμματα ροής.
- Νέες προδιαγραφές χώρων.
- Αρχεία επιχειρήσεων τροφίμων.
- Ασκήσεις στη συμπλήρωση εντύπων HACCP
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ Υ1Γ 47829/2161/23-6-17 Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 05/05/23 - 05/05/23Παρακαλω συμπληρωστε τα στοιχεια σας παρακάτω και συντομα θα σας καλεσουμε.
Ονοματεπωνυμο
Email
Τηλέφωνο